Όπου πάνε, αφήνουν το ίχνος τους —- Πορεία ποινικής ιστορίας της οικογένειας Biden

作者: 牛小妹 希腊语翻译: Κουκουβάγια

Οι άνθρωποι της πίστης γνωρίζουν ότι όλα όσα κάνουμε καταγράφονται στον Θεό.  Οι διάφορες κακές συναλλαγές μεταξύ της οικογένειας Biden και του Κ.Κ.Κ. έχουν κρατήσει τα λεπτομερή αρχεία του Hunter Biden. Είναι πραγματικά ότι “Οι τιμωρίες του Θεού, αν και αργές, είναι πάντα σίγουρες.”.

Από το 1979 έως το 2004 ήταν η περίοδος της πρώιμης επαφής του Biden με το Κ.Κ.Κ. Το 1979, ο Joe Biden ήταν 36 ετών γερουσιαστής από το Delaware και πέρασε μερικές μέρες με τον Deng, Xiaoping (ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας) ως εκπροσωπούσης κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ο Joe Biden έγινε μέλος της “Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας” το 1997. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Biden υποστήριξε τη νομοθεσία για το ελεύθερο εμπόριο, κάτι που βοήθησε το Κ.Κ.Κ. να εισέλθει στον ΠΟΕ (Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου). Ο Biden έγινε πρόεδρος της «Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της  Γερουσίας» το 2001 και το Κ.Κ.Κ. επετράπη να εισέλθει στον ΠΟΕ τον ίδιο χρόνο. Ο Biden συναντήθηκε με τον Yang, Jiechi (Αντιπρόεδρος Εξωτερικών της Κίνας) το 2004.

Από το 2005 έως το 2006, η οικογένεια Biden κατηγορήθηκε για αποφυγή των νόμων χρηματοδότησης της εκστρατείας. Το 2005, οι συνεργάτες του Hunter Biden ίδρυσαν τη Rosemont Capital. Το 2006, ο Hunter και ο αδελφός του James απέκτησαν το Paradium . Το 2007, άρχισαν να συναντιούνται με τους πολιτικούς του Κ.K.K. Την 1η Ιανουαρίου, ο Biden επανεκλέχθηκε ως πρόεδρος της “Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας”. Στις 7 Ιανουαρίου, ο Boden ανακοίνωσε τη δεύτερη προσφορά του για τις προεδρικές εκλογές.  Στις 18 Ιανουαρίου, ο Hunter Biden παραιτήθηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος. Στις 5 Σεπτεμβρίου, οι Bulger και Lin ίδρυσαν τη Thornton.

Το 2008-2009 ήταν η αρχή της συνεργασίας μεταξύ του Biden και της υπηρεσίας διπλωματικών σχέσεων του Κ.Κ.Κ. Στις 14 Μαρτίου 2009, η Rosemont Solebury Capital εξαγοράστηκε. Στις 9 Ιουλίου 2009, η Bulger και η Lin ίδρυσαν τη Solebury Thornton Consulting Co., Ltd. στο Πεκίνο. Στις 23 Αυγούστου 2009, ο Biden επιλέχθηκε ως υποψήφιος συνεργάτης του Αντιπροέδρου Obama. Τον Σεπτέμβριο του 2009, ο Hunter ίδρυσε την Seneca Global Advisors, η οποία επεκτείνει την αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Στις 4 Νοεμβρίου 2008, ο Biden εξελέγη 47ος Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Από τις 27 έως τις 28 Ιουλίου 2009, το πρώτο S&ED πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον. Στις 29 Ιουλίου 2009, η Rosemont Seneca Advisors LLC εξαγοράστηκε στο Delaware. Από τις 10 έως τις 15 Νοεμβρίου 2009, πραγματοποιήθηκε το Πρώτο Φόρουμ επαρχιακών νομοθετικών ηγετών Κίνα ΗΠΑ.

Το 2010 ήταν  η χρονιά που κυνηγούσε ο Hunter τα χρήματα του Κ.K.K. Το 2010, η Rosemont Realty απέκτησε την BGK, η οποία διαθέτει 135 εμπορικά κτίρια σε 22 πολιτείες. Ο Hunter επιλέχθηκε ως σύμβουλος διαχείρισης της BGK. Στις 7 Απριλίου 2010, ο Hunter συναντήθηκε με τον Ji, πρόεδρο της SSF’s Equity  Assets.

Το 2011, ο Hunter επισκέφθηκε την Κίνα, η οποία δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα. Από τις 18 Απριλίου έως τις 20 Απριλίου 2011, ο Hunter επισκέφθηκε τράπεζες και εμπορικά ιδρύματα στην Ταϊβάν. Οι συνάδελφοί του είναι ο Πρόεδρος Bulger και διευθύνων σύμβουλος του Thornton, ο  Lin. Το 2011, ο Biden ταξίδεψε στην Κίνα και το Σιτσουάν. Στις 17 Αυγούστου 2011, ο Biden επισκέφθηκε την Κίνα και συναντήθηκε με τον Κινέζο Υπουργό Εξωτερικών Yang, Jiechi. Στις 19 Αυγούστου, ο Biden και ο Χου Τζιντάο (Υπήρξε Πρόεδρος της Κίνας) συναντήθηκαν στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού. Στις 22 Αυγούστου, ο Biden έδωσε ομιλία στο Πανεπιστήμιο Sichuan. Στις 28 Νοεμβρίου, ο Thornton και το Συμβούλιο της Κίνας για την Προώθηση του Διεθνούς Εμπορίου (CCPIT) συνδιοργάνωσαν μια επιχειρηματική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Οι συμμετέχοντες περιελάμβαναν ανώτερους συνεργάτες της Bank of America.

Το 2012 ήταν η πρώτη συναλλαγή του Hunter με το Κ.Κ.Κ., η “Wanxiang Group”. Στις 17 Ιανουαρίου 2012, ο Μπάιντεν και ο Σι Τζινπίνγκ συναντήθηκαν στην Καλιφόρνια. Στις 19 Ιανουαρίου, η Hunter’s Seneca Global Advisors βοήθησε τη Great Point, μια εταιρεία εκκίνησης ενεργειακής τεχνολογίας των ΗΠΑ, να δεχτεί 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις μετοχών από τον όμιλο Wanxiang και 1,25 δισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις σε ταμεία έργου η οποία ήταν η μεγαλύτερη επένδυση επιχειρηματικών κεφαλαίων στις Ηνωμένες Πολιτείες εκείνο το έτος. Η Wanxiang Group είναι ένας βιομηχανικός όμιλος που έχει από καιρό εμπλακεί με την πολιτική του Κ.Κ.Κ. Λόγω αυτής της επένδυσης, η Wanxiang Group επωφελήθηκε από την πολιτική των ΗΠΑ που επηρεάστηκε από τον Biden. Το 2013, το Wanxiang Group απέκτησε τα περιουσιακά στοιχεία της πτώχευσης, από τον A123 προμηθευτή μπαταριών λιθίου αυτοκινήτου και το συστήματο μπαταριών. Το 2014, η Wanxiang Group κέρδισε τη δημοπρασία πτώχευσης της Pfister Automotive Industry.  Η First Automobile είναι ένα μη εγκατεστημένο plug-in υβριδικό εργοστάσιο παραγωγής σπορ αυτοκινήτων. Είτε πρόκειται για το First Automobile είτε το A 123, είναι μια επιχείρηση παραγωγής αυτοκινήτων στο Ντέλαγουερ που ιδρύθηκε από το αμερικανικό κρατικό δάνειο και Το Ντέλαγουερβρίσκεται στη πατρίδα του Biden! Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι τεχνολογίες που αποκτά tη Wanxiang Group προέρχονται από Αμερικανούς φορολογούμενους.

Το 2013 ήταν η δεύτερη συναλλαγή του Hunter με το Κ.Κ.Κ. Στις 4 Δεκεμβρίου 2013, ο Hunter συνόδευσε τον Biden σε ένα επίσημο ταξίδι στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, ο Hunter και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Viktor συναντήθηκαν τυχαία. Εκεί, υπέγραψαν ένα συμβόλαιο – το συμβόλαιο BHR που ενέκρινε τον Hunter. Στις 16 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, σύμφωνα με τα αρχεία των ρυθμιστικών αρχών της κρατικής αγοράς (SMRA), η BHR εξαγοράστηκε στη Σαγκάη.

Στις 3 Οκτωβρίου 2014, ο Biden είπε σε μια ομιλία του: “Ελπίζω ότι η Κίνα θα πετύχει! Η οικονομική επιτυχία τους είναι το ενδιαφέρον μας.” Το 2015 είναι η τρίτη συναλλαγή του Hunter Sino-Ocean με την Κίνα. Στις 23 Ιανουαρίου, ο Biden συναντήθηκε με τον Yang, Jiechi, μέλος του Δημοσίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, στο “S&ED 2015” που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον. Την ίδια ημέρα, το 30% των μετοχών BHR που κατέχουν οι Rosemont, Seneca και Thornton πραγματοποιήθηκαν σε δύο μέρη. Το μέρος των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε στις Rosemont, Seneca, Bohai LLC και Thornton LLC.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, η Luoyang Luanchuan Molybdenum (China Molybdenum) κατέληξε σε συμφωνία με την Freeport-McMoRan (Freeport-McMoRan) για την αγορά 56% των μετοχών από μια εταιρεία στη Δημοκρατία του Κονγκό. Μεταλλευτικά δικαιώματα. Ταυτόχρονα, η BHR μπορεί να αγοράσει άλλο 24%. Τον Μάιο του 2017, ο Hunter συναντήθηκε ιδιωτικά με τον πρόεδρο της CEFC τον Ye Jianming σε ένα ξενοδοχείο στο Μαϊάμι. Δέχτηκε ο Hunter ένα διαμάντι 2,8 καρατίων. Σύμφωνα με τα αρχεία της SMRA, στις 23 Οκτωβρίου 2017, ο Hunter αγόρασε μερίδιο 10% της BHR. Στις 18 Νοεμβρίου 2017, ο Hou Zhiping, πρώην πολιτικός του Χονγκ Κονγκ, συνελήφθη στο Αεροδρόμιο JFK για κατηγορίες δωροδοκίας και ξεπλύματος χρημάτων. Ζήτησε βοήθεια από τον Hunter.

Το 2019, ο Hunter αρνήθηκε ότι αναζήτησε οφέλη από την κινεζική σύμβαση. Στις 2 Μαΐου, ο Biden  ανέφερε ότι “η Κίνα δεν προσπαθεί να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ” . Αναφέρθηκε στις 3 Μαΐου ότι η BHR επένδυσε στο Face++. Πρόκειται για μια κινεζική εταιρεία παρακολούθησης στην ανάπτυξη λογισμικού αναγνώρισης προσώπου, κυρίως για την επιβολή του νόμου και τη χρήση του Κ.Κ.Κ., συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης μουσουλμάνων εθνικής μειονότητας. Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Biden είπε ότι δεν είχε συζητήσει ποτέ με τον Hunter για το συμβόλαιό του στην Κίνα.

Τι γίνεται με το ρεκόρ για το 2020; Ο Θεός είπε, “Η προεδρική εκστρατεία του Biden θα αποτύχει! Θα πάει στην κόλαση!”

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments