Wie is Michael Lin Jun-Liang Lin?

撰稿: 文龙

荷兰语翻译:心灵感应 荷兰语校对:木木

Volgens het rapport van het Tyfoononderzoeksbureau, in het proces van de nauwe ‘commerciële samenwerking’ tussen het Chinese communistische regime en de familie Biden, staat naast Yang Jiechi, de Chinese minister van Buitenlandse Zaken, ook een mysterieus Chinees personage Michael Lin (Lin Junliang). Het Taiwanese Apple Instant News schreef een artikel: “Om erachter te komen wat nou precies de relatie is tussen Biden en de CCP , is Michael Lin de sleutel”. Wie is deze Michael Lin?

 Volgens openbare informatie op internet is Michael Lin (Lin Junliang) afgestudeerd aan de Yale University School of Management. Hij is de oprichter en CEO van Thornton Group LLC, medeoprichter en CEO van Solebury Thornton (Beijing) Consulting Co., Ltd.  Hij heeft ook gewerkt als senior management in de Verenigde Staten en Groot-China gebied, waaronder Deutsche Bank, JPMorgan Chase Bank, American Express, Bahrain Investment Bank, Deutsche Bank Securities, Peking University Founder Group, enz., en als Chief Executive Officer bij Jinding Securities Groot-China. Hij is naast senior financieel beleggingsexpert ook een man die alles weet over China, de Verenigde Staten en Taiwan.

Rond 2008 hebben Joe Biden en zijn familie, onder leiding van de Chinese diplomatieke magnaat Yang Jiechi, gedurende meer dan tien jaar een diepgaande “commerciële samenwerking” met de Chinese dieven regering  uitgevoerd. Gedurende deze periode, met zijn Yale-achtergrond en politieke en zakelijke connecties in Taiwan en de Verenigde Staten, werd Michael Lin (Lin Junliang) een contactpersoon voor de samenspanning van machtige Chinese en Amerikaanse  bureaucratische elite, en bracht hij uiteindelijk de oprichting van Bohai Harvest RST (Shanghai) Equity Investment Fund Management Co., Ltd tot stand, een samenwerking tussen de familie Biden en de agenten van de Chinese Communistische Partij.

Tegelijkertijd leverde Lin Junliang ook grote bijdragen aan de intrede van de CCP in de politieke en zakelijke kringen van Taiwan, waaronder zijn begeleidende bezoek aan Hunter Biden aan Taiwan in 2011 en een ontmoeting met Wu Zi’an, de dochter van Wu Dunyi, die ook de tweede generatie van vice-president is. Dit toont aan dat hij werd eigenlijk benoemd door het ministerie van Buitenlandse Zaken van de CCP. Het eenheidsfrontbeleid zal alliantiepartnerschappen vormen met hun overzeese invloeden. Al deze inspanningen zullen alle partijen in staat stellen het grootste rendement te behalen nadat Joe Biden de troon van de Amerikaanse president bestijgt.Toen dit rapport van het tyfoononderzoeksbureau werd vrijgegeven, werd gemeld dat er momenteel geen communicatie met Michael Lin (Lin Junliang) mogelijk is. Er zijn geruchten dat hij in China verblijft en het land niet mag verlaten. Volgens de lering uit de verleden over de HNA Wang Jian en Hua Xin CEO Jianming Ye, als een bagman van de CCP en diepe insider met een Taiwan-Amerikaanse achtergrond, is het lot van Lin Junliang op dit moment onzeker, maar wel vanzelfsprekend.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments