BGY – CCP’s plan voor onbeperkte oorlogsvoering om de wereld te beheersen (2) – Mulan ‘Billion Fei’ in de ‘Hard Drive from Hell’

Author: 庚子灭共(文瑞) Editor: 孔雀 

荷兰语翻译:荷兰郁金香 荷兰语校对:木木

Laat de strijd beginnen.
Secretaris-generaal van de Chinese Communistische Partij (CCP) XI Jinping heeft de ‘Ultieme Slag’ gevoerd rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 en gokt op een mogelijke BIDEN-overwinning om het CCP-regime nog een eeuw aan de macht te houden. De klokkenluidersbeweging vecht terug, te beginnen met een informatiestrijd van twee weken, gericht op de banden van het BIDEN-familienetwerk met de CCP.
Als onderdeel van de Unrestricted Warfare heeft de CCP haar BGY-strategie op het BIDEN-familienetwerk optimaal uitgeoefend. De actiecode BGY, afgekort voor Blauw, Goud en Geel, vertegenwoordigt tactieken die de CCP gebruikt om individuen en netwerken van het Westen, zoals de BIDEN-familie, te controleren door middel van respectievelijk informatiecontrole, geld en seksuele omkoping. De seksuele omgang tussen de zoon van de Democratische presidentskandidaat HUNTER Biden en Disney-film Mulan met actrice LIU Yifei onthuld in de ‘Hard Drive from Hell’ is slechts één voorbeeld van de CCP die haar BGY-strategie op volle kracht voortstuwt om westerse bedrijven, politieke figuren en media.
Op 25 september brak Lude Media van de klokkenluidersbeweging voor het eerst de informatie in de live uitzending op YUE Xinyu, de gevolmachtigde van XI Jinping en de echte leider achter veel CCP-bedrijven en duistere zakelijke deals. Op 26 september onthulde Lude verder dat YUE Xinyu LIU had “gecontracteerd” om zijn minnares te zijn voor een bedrag van CNY 1 miljard per jaar, waardoor LIU Yifei de naam “Billion Fei” op internet kreeg. De seksfoto’s en video’s van LIU en HUNTER in de “Hard Drive from Hell” dateerden van 4 december 2013 tijdens Joe BIDEN’s reis naar Peking. HUNTER ging mee op die reis en ondertekende een overeenkomst van $ 1,5 miljard met Bohai Capital om BHR op te richten, waarvan 10% van het eigen vermogen was gereserveerd voor de ‘Big Guy’, bevestigt Joe BIDEN nu.
Onmiddellijk nadat Lude Media het verhaal had verteld, paste CCP informatievervormingstechnieken toe rond de actrice. Bekijk haar Weibo, het populaire sociale mediaplatform voor entertainers in China. Het trefwoord “miljard” leidt tot verschillende resultaten, waarbij “Billion Fei” bovenaan staat. Interessant is dat klikken op “Billion Fei” en links met betrekking tot het schandaal leidt tot geen relevante informatie. In de Weibo van LIU zegt een tag “snel toenemende fans”, wat duidt op een sterk groeiende fanbase, en “retweets”, “opmerkingen” en “vind-ik-leuks” komen vaak voor. Door het aantal retweets (R), reacties (C) en likes (L) van haar laatste 10 Weibo te vergelijken met de 15 beste vrouwelijke sterren in China (LIU staat op de 16e plaats), zijn haar volgers nieuw en hebben ze weinig of geen track Vermelding. De som van haar RCL (geel gearceerd) is slechts minder dan de twee influencers (blauw gearceerd). Als we echter goed kijken naar het aantal reacties, zien we het percentage reacties van LIU (17,2%) veel hoger dan de twee beïnvloeders (respectievelijk 8,8% en 3,7%). De meeste commentaren onder Weibo van LIU zijn zinloos, sommige zijn op volgorde genummerd, wat het vermoeden doet vermoeden dat het betaalde klikken waren die vanaf vaste accounts waren verzonden.

Buiten de grenzen van China, toen het verhaal van de harde schijf vleugels kreeg, activeerde CCP haar “stille krachten” die in alle uithoeken van de wereld waren geplant om te blokkeren en te censureren. Twitter sloot accounts van duizenden volgers van de klokkenluidersbeweging op één dag. Het resultaat is dat veel klokkenluiders en activisten hun strijdfront verplaatsen naar Parler die minder door de CCP wordt gecontroleerd. De eigen media van Whistleblower Movement – GNews, GTV, Lude Media – worden voortdurend aangevallen. Strijders over de hele wereld doen vrijwillig mee aan een marathon van informatie-overdracht. Zodra een nieuw stukje CCP BGY-bewijsmateriaal wordt vrijgegeven, geven ze het door, wetende dat hun sociale media-accounts de komende minuut weer kunnen worden afgesloten. Ondertussen zijn de reguliere media die zelf waren gecompromitteerd door CCP BGY, van zelfcensuur tot het vertellen van directe leugens aan het publiek.
Terwijl hij de ‘Ultimate Battle’ tot zijn team richtte, verklaarde XI Jinping met vertrouwen dat BIDEN de overwinning zou behalen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020. Zijn vertrouwen is geworteld in het beroven van universele waarde en gerechtigheid. Het is aan de wereld om het uit te vechten.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments