Schokkende onthulling van de Chinese media GTV: insiderinformatie en bewijs van de betrekkingen van de familie Biden met het Chinese communistische regime.

作者:文龙  

荷兰语翻译:Pv0 荷兰语校对:木木

Op 24 oktober New Yorkse tijd heeft de Chinese media GTV in haar nieuwsplatform GNEWS een document uitgebracht dat in meerdere talen is vertaald. Het PDF-document is te downloaden bij het onafhankelijke onderzoeksbureau “Typhoon Investigations”. Het document onthult in detail de connecties van de Biden-familie met het CCP-regime en het bewijs van samenwerking in meerdere deals, wat schokkend is! Volgens het rapport begon Joe Biden’s diepe betrokkenheid bij de Chinese Communistische Partij al toen Yang Jiechi op de Chinese Ambassade in de Verenigde Staten diende. Daarvoor was Bidens politieke benadering van China die van een duidelijke en harde “gematigde havik”, maar na verloop van tijd begon hij aanzienlijk dichter bij China te komen.

In 2008 richtte Hunter Biden Seneca Global Advisors op, een “high-end adviesbureau” om “kleine en middelgrote bedrijven te helpen zich uit te breiden naar de VS en andere markten”.

In januari 2009 werd Biden beëdigd als 47ste Vice President van de Verenigde Staten en in augustus 2011 bezocht hij China en had hij een ontmoeting met Yang Jiechi, die al minister van Buitenlandse Zaken van China was.In 2013 werd een private equity firma genaamd BHR Partners opgericht. De oorspronkelijke aandeelhouders waren onder meer Rosemont Seneca Thornton LLC, Bohai Capital, Angju Investment Consulting (wettelijke vertegenwoordiger: Li Xiangsheng) en Shanghai Fengshi Financial Services. De “Huamei” in de Chinese naam van BHR Partners (Bohai Huamei) staat voor China en de VS, wat suggereert dat het bedrijf door de Chinese aandeelhouders van staatsbedrijven (d.w.z. tussenpersonen van de grote families van het communistische regime) werd gezien als een “nationaal” zakelijk partnerschap tussen de twee landen.

Dit verslag van de Typhoon Investigations, met zijn gedetailleerde documentatie van de “samenwerking” van de Biden-familie met de bovengenoemde Chinese politieke en zakelijke figuren en bedrijven, met naast tijd en plaats ook foto’s en bronnen, concludeert onomstotelijk dat de Biden-familie een stilzwijgend akkoord heeft bereikt over wederzijdse politieke steun en een diepgaand economisch bondgenootschap met de belangen van de CCP en hun gevolmachtigden.

Op 20 april 2020 nam Hunter Biden ontslag als directeur van de BHR-partners volgens de gegevens van de State Market Regulatory Administration (SMRA).

Op 8 Augustus, tien jaar na het introduceren en het steunen van de “zaken” van de Biden-familie met China, zei de hoogste Communistische Partij buitenlandse beleidsadviseur Yang Jiechi: “China heeft geen interesse in bemoeienis met de Amerikaanse politiek. Op dit moment bevinden de Amerikaanse presidentsverkiezingen, waarbij Joe Biden een van de kandidaten is, zich in de felste eindfase.

1+
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments