Waarom maakt de zoon van een voormalig Vice President van de Verenigde Staten illegaal een fortuin?

作者:牛小妹     中文校对:莫黎

荷兰语翻译:木木 荷兰语校对:Pv0

In de Verenigde Staten, een democratisch land met een perfecte rechtsstaat, waren veel mensen geschokt toen ze hoorden dat de laatste regerende partij de corrupte en kwaadaardige zoon van de vicepresident, Hunter Biden, in een schandaal had ontmaskerd. Tijdens de regering Obama gebruikte Hunter zijn positie als “zoon van de vice-president” om enorme hoeveelheden geld te verkrijgen uit verschillende landen. En nog meer, hij gebruikte zijn positie en macht om jonge kinderen te misbruiken. Het meest schokkende is dat de slechte daden van Hunter bijna een jaar lang opzettelijk door de Amerikaanse FBI werden verdoezeld, waardoor we ons afvragen “waarom”?

Uit de documenten die we hebben ontvangen, blijkt dat de contacten van Hunter met de regering in Peking zijn geïnitieerd door Yang Jiechi, de vice-minister van Buitenlandse Zaken van de Chinese Communistische Partij. Al in april 2010 ontmoette Hunter Hu Jintao als zoon van de Vice President van de Verenigde Staten, en het officiële verslag van de bijeenkomst was “om het wederzijds begrip te verdiepen en de zakelijke samenwerking uit te breiden”. De zogenaamde “wederzijdse” verwijst eigenlijk naar de Chinese Communistische Partij en de familie Biden, en de zogenaamde “commerciële samenwerking” is in feite een achterkamertjes-corruptie tussen de Chinese Communistische Partij en de familie Biden met het zuurverdiende geld van het Chinese volk.

Hunters eerste deal met de Chinese Communistische Partij in 2012 was met de Wanxiang Groep. In deze deal gebruikte de Wanxiang Group het geld van de Amerikaanse belastingbetaler om de Amerikaanse productietechnologie en, door de overname van A123 Systems, gevoelige technologie die door het Chinese leger gebruikt zou kunnen worden, in handen te krijgen. In 2012-2013 was de tweede deal van Hunter met de CCP met Bohai Financial Holdings (BHR). Zoals u kunt zien in het verloop van deze transactie, was elk niveau van samenwerking gebonden aan de CCP, en de beloning die Hunter kreeg, hing af van de erkenning van de CCP voor zijn waarde in de relatie. De derde overeenkomst die Hunt kreeg met de Chinese Communistische Partij in 2015 was met Sino-Oceaan, en in 2017 accepteerde Hunt een 2,8-karaats diamant van China’s Huaxin Energy (CEFC), gepresenteerd door Ye Jianming.

Uit bovenstaande informatie kunnen we opmaken dat de reden waarom Hunter door zijn status veel rijkdom heeft weten te vergaren, in feite te wijten is aan de ambitie van de Chinese Communistische Partij om de “BGY” -strategie te gebruiken om westerse hoogwaardigheidsbekleders en hun families te lokken en te infiltreren om haar invloed en belangen in deze landen verder uit te breiden. De Chinese Communistische Partij maakt vaak gebruik van menselijke zwakheden om de belangen van haar eigen land en haar bevolking te verraden door topambtenaren van vele landen medeplichtig te maken aan haar activiteiten. Dankzij de Klokkenluidersbeweging zien steeds meer mensen de waarheid over het kwaadaardige karakter van de Chinese Communistische Partij en haar ambitie om te infiltreren en de wereld te beïnvloeden.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments